Trabajo de la pelicula made in argentina
Tot i així no podem dir que el dret estigui garantit. Si bé es cert que Internet ha ofert una nova via de comunicació que està resultant molt important en els últims temps seguim trobant certs problemes, un d'ells i el més important, és que l'excés d'informació perjudica el procés d'informar-se. Si bé Internet ha ofert aquesta nova via d'expressió, aquestes idees, opinions, creences i ideologies, queden submergides dins d'un mar d'altres idees, opinions, creences i ideologies, dificultant, així, la selecció i la bona comunicació.
A nivell judicial i legislatiu, els últims anys ens estem trobant en un nou marc i amb nous processos i noves lleis, que incideixen directament sobre aquest dret i que per el que sembla no es traslladen al tribunal constitucional i es limiten a tribunals ordinaris. Processos en contra webs, programadors i bloggers, lleis, com l'última llei d'economia sostenible (març 2010) i l'aplicació del canon digital, ataquen directament el dret d'expressió.
El canon digital que cobra l'entitat gestora de drets d'autor SGAE és una d'aquestes legislacions que (a banda d'altres conceptes de constitucionalitat dubtosa, com ara la vulneració de la presumpció d'innocència) ataquen el dret d'expressió. Des de l'estat es grava un impost (per donar-lo a una institució privada!) sobre qualsevol dispositiu que pot ser susceptible de traslladar informació, Malgrat ser un import relativament petit això ataca directament la